BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

IN THE NAME OF ALLAH,THE BENIFICENT AND THE MERCIFUL

IN THE NAME OF ALLAH,THE BENIFICENT AND THE MERCIFUL
" Satu yang ingin saya ingatkan iaitu manusia mudah lupa. Jadi, kita patut saling mengingati. Jangan terlalu mudah melenting jika dinasihati. "
قُلْ إِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ “Katakanlah: Sesungguhnya solatku, ibadahku, hidup dan matiku hanyalah untuk Allah, Tuhan semesta alam.” (Al-An’am : 162)
Terdapat ralat dalam alat ini

Sabtu, 13 Ogos 2011

BARU BERMULA...

LESEN OH LESEN...

BILA LAH NAK DAPAT LESEN KERETA NIE

ari nie aku nak citer lah pasal lesen..rase dr aku nie TERLALU LMBAT nak wat lesen..kawan2 sume dah ad lesen..dah sana sini..kuhulur kehilir..aku lak bau nak wat..klkar lak rasenyer..to lah dulu pemalas sngat nak wat..nak kate xde wet ad..tapy nape lah dulu xwat..bengong aku nie...hahahkk..kan skung dh susah..uhuhukk..tapy xpeh lah..skung aku ODW nak wat lesen..tapy lesen kete je lh..moto aku rase xperlu kot..bab kat uma puw bkn ad motor byk..nsb bek ad kete TERBUANG leh aku pkai..to lah nak wat lesen kete jerk..nak nak TAKE OVER kete kat uma to...ehehe..ad lesen leh lah kuaw jalan2..lagi2 aku kaki rayap...ihihihkk...tpy first sekali aku nak bwak mak bpk aku kuaw g jalan2 dulu..bab aku dh kate ngn mak aku cm to..aku kene tunaikn lah..lps to baw lah bawak AWEK...hahahk..poyo lah siot aku nie..awek cam lah ad kan...ahahaha..SINGLE LORH..ne ad awek..sape nk jd awek aku..!!ari2 aku kuaw ngn dye...hehehhe..terlebh lak aku nie MELALUT..base lah baw dpt lesen..sume nak bawak..sume nak g...hiihih...cter2 gak tapy cm lh skung ad lesen...hehehehe..BENGONG gak aku nie..ala lesen nie keperluan tuk sume orang..ag lak aku sem4 nak LI..so nak keje mesty kene ad lesen..so mmg wajib kene wat..ikutkn aty aku mlz aku nk wat..nak g kursus lah..sana sini lh..leceh lah..nak jerk beli lesen..nsb bek xlehh..jahat gak aku ner..ishkkkk....

PERMULAAN YANG MEMBENGONGKAN
UJIAN KOMPUTER(STATIK)

NIE mmg klkar bg aku..aku nie mmg pemalas..nak bace lah..mnghafal lah..ishkk..wat serabut jerk kpale aku...uhuhuhkk....dah cm to..aku puw mlz lah nak bace..so dtng just duduk tekan2 jwpwn sudh..bajet taw sume konon..blah lah..hahahaak..mse aku dtng to pew sume owng pnyer lah bace buku..cam lah ngh wat finall..aku lak relax jerk..mcm xde pape jerkk..dtng lenngng..buat cam dah bace sume..hahahak..kerek aku nie...msk jerk dlm bilik kmputer to...rase soalan cam seng lah..xsmpai 30 mnt dah siap..cehh knn leh lulus..aku pun bs semak lah kali ke2..sje2 jerk..pastikn nak lulus..lps jer to aku tekan keputusan..xcam bengng lak aku..dapat makah 41..hahahakk..ketawe,sedih,,senyum sume ad dlm to..bengong gak aku nie...hahahkk..xlulus...hahahak.padan mke aku..itu yng aku nak...hihihikk..ape lagi balik jerk uma trs mlz pkr..dah xlulus..ishkk...to lh aku berlagak knn leh lulus..xbace..ishkk..nie kali k2 lak wat..kali ner aku puw cm base lh..mlz nak bace...bkk bace cam to jerk..bace puw pasal merit..lps to tutup bku..mlz nk bace2..wat serbt..aku g lh jwan kali k2...kali ner cm base..lengng kangkung..satu brng xbawak..owng len bace aku dok wat xtaw..jwb jerk first2 pew dlm otak pkr sush siot soalan..mnyesal xbace..pewhh...ape lagi buat jerk..gagl wat semula..to aku pkr..tapy aku xlh wat main2..aku wat gak tul2..pahm kn soaln..aku puw semak gak kali ke 2..lps to nk tekn kpts takut lk xlulus,,,hahahahk..lawak lah mse to..tekan2 jerk lulus..aku dapat 46..HEBAT gak..ape lagi jerit aku..AKU LULUS..hahahahahk..jakun kate kn..hiihikk..so lps nie tngl bawak kete jerk..ehhehehe

0 ulasan: