BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

IN THE NAME OF ALLAH,THE BENIFICENT AND THE MERCIFUL

IN THE NAME OF ALLAH,THE BENIFICENT AND THE MERCIFUL
" Satu yang ingin saya ingatkan iaitu manusia mudah lupa. Jadi, kita patut saling mengingati. Jangan terlalu mudah melenting jika dinasihati. "
قُلْ إِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ “Katakanlah: Sesungguhnya solatku, ibadahku, hidup dan matiku hanyalah untuk Allah, Tuhan semesta alam.” (Al-An’am : 162)
Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 19 Januari 2011

01/01/2011...DUNIA BARU

ark tik tok dah ari pertama tuk 2o11..rasenyer ari ner cam bse je lah..xlah sernk sngat..uhuh...smlm pw new year aku xsmbut..sdh siot..tapy xpelah...relax sudah..byk ag new year akn dtng..ari ner jer aku tydo uma mmber aku..mmg xtydo lah aku..g lyn FB n layan PS..diam2 jerk dah kul 3..baw lah aku nak off9..ehhe...tme tydo lak bkn aku tydo trs..bse lah tydo ngn kawan2..macm2 story kuaw..sme kawan kte ktuk..dr sndr pw ktk..hahakk...sbh je aq bgn solat..laps to jerk aku xleh nak tydo..trngat kat parents aku..uhuhkk..rase nak blk je JOHOR..sdh gler kalo berjaohan ngn fmly..akhrnya aku tydo gak n bngn puw kul 12..peh lena sngat tydo..mcm2 mimpi aku dapat..ehhehe..bse lah aku kan..bangn mandi trs lah BKK LAPTOP..ape lagi LAYAN FB lah..diam2 jer aku knl seowng gurlz..peh mke cam arts..CTER2 UPNYER DYE PW PTS CINTA SME NGN AKU..EHHE,,serupa lah ngn aku..ehehheh...chat lme gak lah ngn dye..rase terhibur lak chat dye..nk kte jth cinta x lagi..aku pw skung bkn sng nak jth cinta..nak cr gurlz yng terbek sush lah..so kawn sudah lah..cr ramai kawan n ne taw 1ary tersngkut..lgplak aku pw ske berkawan..owng kate BERKAWAN BEAR BERJUTA N BERCINTA BEAR SATU..so relax sudah..aku pw ingat kate2 seowng kawan aku..dye kte "STIAP MANUSIA MESTY AKN HIDUP BERPSNGN..SO RELAX SUDAH.."N byk kawan yng aku knl dlm fb ner..bes ble berkawan ner..smenya indah...n lps ner lak mlm bse lah hobi aku..mesty lah ngok bola ngn mmber2..cter pasal bola ner..aku bnge jdi anak mlysia..MALAYSIA MNG PIALA SUZUKI..ble lah aku nak jdi pemain mlysia..ehehe..ark blk smla cter asal..aku ngok bola mesty lah ngok pavet team..LIVERPOOL lah dlm aty aku..kalh mng aku tetap stia..BOLA SEPAK Ner bgs kalo kte tonton ramai2..ia ble mnyatukan sme kaum..dapat interaksi antar satu sma len..byk ag ble kte dapat..saat plg bez ngok bola mesty sme owng 1DUNIA akn sebut..GOOOAAAAALLLLLLL...!!!SME OWNG LOMPAT bab gmbre..tapy team yng kalh to tuk diam je lah..ehehe...mlm je cam bse aku akn tydo lwt..nak lyn fb n nak wat asngmnt..byk keje kene wat..aku pw mesty rjn..kate AZAM BARU N DUNIA BARU..

0 ulasan: